VRIJE RAADPLEGING & AFSPRAKEN

VRIJE RAADPLEGING :

Tijdens de vrije raadpleging werken wij met genummerde kaartjes. Deze kaartjes zijn beschikbaar bij het onthaal in de wachtzaal vanaf :

  • maandag om 9u. en in de namiddag om 16.30u.
  • dinsdag om 9u. en in de namiddag om 16.30u.
  • woensdag om 14.30u.
  • donderdag om 9u.
  • vrijdag om 9u.

Gelieve dan ook een volgnummer te nemen wanneer U toekomt. Deze nummers geven de volgorde aan waarop de arts U zal ontvangen.

Neem het eerstvolgende beschikbaar nummer. Indien alle nummers reeds weggenomen werden is het spreekuur volzet. U kan dan steeds een afspraak maken of naar een latere raadpleging komen. Uw volgnummer geef je af bij de raadpleging.

U hoeft dus niet in de wachtzaal te blijven. Indien U echter niet aanwezig bent wanneer U aan de beurt bent, vervalt Uw plaats in de rij. Er kan dan niet gegarandeerd worden dat U nog aan beurt komt tijdens deze raadpleging.

Afspraken :

Natuurlijk hebben we ook elke dag afspraakmomenten.

Voor afspraken belt U best met het onthaal tussen 9u. en 12u. op ons nummer 03/236.05.66.

Dr. Bouchery werkt op afspraken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Dr. De Lathauwer werkt op afspraken maandag, woensdag en vrijdag.

MET DEZE MANIER VAN WERKEN, TRACHTEN WE DE WACHTTIJDEN ZO KORT MOGELIJK TE MAKEN. HIERDOOR DENKEN WE DAT WE DE AANVRAGEN VAN HUISBEZOEKEN KUNNEN BEPERKEN. OP DE PRAKTIJK HEBBEN WE IMMERS MEER EN BETERE ONDERZOEKSMIDDELEN EN VERLOOPT DE ADMINISTRATIE OOK VLOTTER, WAT BELANGRIJK IS VOOR DE VOLLEDIGHEID VAN HET PATIENTENDOSSIER.