Spreekuren en afspraak

Spreekuren

Wij werken enkel op afspraak. Geef duidelijk je klachten vooraf aan. Zo kunnen we voldoende tijd voor je inplannen. Indien je meerdere vragen hebt of met meerdere personen komt, maak je een dubbele afspraak.

Telefonisch spreekuur

Voor korte vragen of resultaten kan je jouw huisarts telefonisch spreken tussen 12 uur 30 en 13 uur. De dokters zijn dan bereikbaar op 03 236 05 66.

Wil je een afspraak maken?
  • bij voorkeur afspraak online inplannen
  • telefonisch via 03 236 05 66
Huisbezoek

Wij komen enkel aan huis bij patiënten die zich om medische redenen niet kunnen verplaatsen. In het medisch huis zelf zijn er betere mogelijkheden voor onderzoek en behandeling.

Een huisbezoek vraag je telefonisch aan voor 11 uur op werkdagen op 03 236 05 66 . Indien nodig komt de huisarts dezelfde dag nog bij je langs.

Spoedgeval

Medisch Huis Noordhoek is de hele dag telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden. Laat het ons weten wanneer er een dringende situatie is en dan houden wij rekening met jouw komst.

Wachtdienst

Van maandag tot en met vrijdag is Medisch Huis Noordhoek bereikbaar tussen 8 uur en 18 uur. Buiten deze openingstijden kan je terecht bij de wachtdienst. Deze is enkel bedoeld voor zaken die niet kunnen wachten tot je eigen huisarts terug bereikbaar is.

Voor de wachtdienst kan je terecht op 03 283 14 50. De wachtdienst is te vinden op de  huisartsenwachtpost Antwerpen Brabo, Sint-Vincentiusstraat 20, 2018 Antwerpen.